קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

תחילת הקיץ וישיסואה עם חומצה ואספרגוס

תחילת הקיץ וישיסואה עם חומצה ואספרגוס
Vichyssoise בתחילת הקיץ עם Sorrel ואספרגוס עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון צמחוני יש 319 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך אספרגוס דק עיפרון, ציר עוף, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תחילת הקיץ ירקות ווק, ריזוטו בתחילת הקיץ, ו סלט ירקות בתחילת הקיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את ציר העוף עם צמרות כרישה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד המניה היא flavorful, על 10 דקות, ולאחר מכן זן, לחיצה על כרישה כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר; להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בסיר גדול אחר, חום 1/2 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את כרישה פרוסה ותפוחי אדמה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הכרישות מתרככות אבל לא השחמה, 9 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
מוסיפים את המניה, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים את הסורל ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סורל.סורל.
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מחית את המרק בטחנת מזון או לעבוד אותו דרך מסננת בסדר, להשליך את הסיבים וקליפות תפוחי אדמה. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את השמן 1/2 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מעט השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
8
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
9
מערבבים את חצי וחצי ואספרגוס לתוך המרק. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
10
הפוך קדימה: המרק יכול להתבצע דרך שלב 3 ומקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
11
המלצת יין: המרקם העשיר של מרק זה מצביע על שרדונה, אבל הסורל והאספרגוס מוסיפים טארט שעושה סוביניון בלאן קליפורניה מלוחה לשותף טוב יותר. שתי אפשרויות הן גבעת צ ' וק (Chalk Hill) מ-1996 או סימי מ-1996.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
סורל.סורל.
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)