תחילת הקיץ וישיסואה עם חומצה ואספרגוס
Vichyssoise בתחילת הקיץ עם Sorrel ואספרגוס עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון צמחוני יש 319 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך אספרגוס דק עיפרון, ציר עוף, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תחילת הקיץ ירקות ווק, ריזוטו בתחילת הקיץ, ו סלט ירקות בתחילת הקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את ציר העוף עם צמרות כרישה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד המניה היא flavorful, על 10 דקות, ולאחר מכן זן, לחיצה על כרישה כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר; להשליך את המוצקים.
בסיר גדול אחר, חום 1/2 כף השמן.
מוסיפים את כרישה פרוסה ותפוחי אדמה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הכרישות מתרככות אבל לא השחמה, 9 עד 10 דקות.
מוסיפים את המניה, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים את הסורל ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
מחית את המרק בטחנת מזון או לעבוד אותו דרך מסננת בסדר, להשליך את הסיבים וקליפות תפוחי אדמה. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות.
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את השמן 1/2 כף הנותרים.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מעט השחמה, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
מערבבים את חצי וחצי ואספרגוס לתוך המרק. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.
הפוך קדימה: המרק יכול להתבצע דרך שלב 3 ומקורר עד 1 יום.
המלצת יין: המרקם העשיר של מרק זה מצביע על שרדונה, אבל הסורל והאספרגוס מוסיפים טארט שעושה סוביניון בלאן קליפורניה מלוחה לשותף טוב יותר. שתי אפשרויות הן גבעת צ ' וק (Chalk Hill) מ-1996 או סימי מ-1996.