קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

תחתית ארטישוק מוקפצת

תחתית ארטישוק מוקפצת
תחתית ארטישוק Sauteed עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 255 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך תחתית ארטישוק ארוזת מים, עגבניות שזיפים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. נסו מכנסי ארטישוק מוקרמים, תחתיות ארטישוק ממולאות, ו תחתיות ארטישוק ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב ולזרוק סחוט ושטוף תחתית ארטישוק שטוף עם מיץ לימון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להזיע בצל בשמן עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים עגבניות ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 דקה. מערבבים בתיבול איטלקי ועלים בזיליקום מגורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
מוסיפים לתחתונים ארטישוק עם מיץ לימון ומפזרים מלח ופלפל. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כדי לשרת, להסיר תחתית ארטישוק ומקום על צלחת הגשה כך הצד החלול הוא למעלה. ממלאים בתערובת בצל עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות