קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

תיירות צמחונית

תיירות צמחונית
טורטירה צמחונית יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 248 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, עלים מלוחים בקיץ, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו Turtiere Turnovers, Tortière du Shack, ו פשטידת בשר (Tortiere) (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את מרק הירקות לסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. למדוד את חלבון ירקות texturized פתיתי ירקות לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים את מרק רותח על חלבון ירקות texturized פתיתי ירקות; להשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, להוסיף את הפטריות ובצל; לבשל ומערבבים עד רך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את חלבון ירקות texturized ותערובת פתיתי ירקות עם פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
יוצקים את הבירה למחבת עם תערובת הירקות; להסיר מחום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לטאטא את הביצה וחלב יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
קו צלחת עוגה עמוקה עם סיבוב אחד של מאפה מוכן.
9
יוצקים את תערובת הירקות לתוך הקליפה מאפה. הכן את המאפה העליון על ידי חיתוך חור 2 עד 3 אינץ ' במרכז הסיבוב באמצעות סכין או חותך עוגיות דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
להרטיב את הקצוות של הסיבוב התחתון עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מניחים את הסיבוב העליון של מאפה מוכן על גבי מילוי הבשר, לחיצה על הקצוות ואת crimping לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12
מברשת את החלק העליון של המאפה עם תערובת ביצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
אופים בתנור שחומם מראש 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 15 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C) וממשיכים לאפות עד שהקרום הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות