תיירות צמחונית
טורטירה צמחונית יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 248 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, עלים מלוחים בקיץ, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו Turtiere Turnovers, Tortière du Shack, ו פשטידת בשר (Tortiere) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את מרק הירקות לסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. למדוד את חלבון ירקות texturized פתיתי ירקות לתוך קערה גדולה ערבוב.
יוצקים את מרק רותח על חלבון ירקות texturized פתיתי ירקות; להשרות במשך 15 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, להוסיף את הפטריות ובצל; לבשל ומערבבים עד רך, כ 10 דקות.
מערבבים את חלבון ירקות texturized ותערובת פתיתי ירקות עם פטריות ובצל.
יוצקים את הבירה למחבת עם תערובת הירקות; להסיר מחום וקריר.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
לטאטא את הביצה וחלב יחד בקערה קטנה.
קו צלחת עוגה עמוקה עם סיבוב אחד של מאפה מוכן.
יוצקים את תערובת הירקות לתוך הקליפה מאפה. הכן את המאפה העליון על ידי חיתוך חור 2 עד 3 אינץ ' במרכז הסיבוב באמצעות סכין או חותך עוגיות דקורטיבי.
להרטיב את הקצוות של הסיבוב התחתון עם מים.
מניחים את הסיבוב העליון של מאפה מוכן על גבי מילוי הבשר, לחיצה על הקצוות ואת crimping לאטום.
מברשת את החלק העליון של המאפה עם תערובת ביצה וחלב.
אופים בתנור שחומם מראש 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 15 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C) וממשיכים לאפות עד שהקרום הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.