קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

תינוק בחזרה מדפי

תינוק בחזרה מדפי
התינוק בחזרה מדפים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 55 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 696 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון מגורען, בורבון, גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר חום כהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה חומה כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו צלעות גב לתינוק, צלעות גב לתינוק, ו צלעות הגב הטובות ביותר לתינוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את המדפים של צלעות במחצית לרוחב. משפשפים את הצלעות, תוך שימת לב מיוחדת לצד הבשרני, עם 1/2 כוס מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
הניחו את חתיכות הצלעות בצד הבשר כלפי מטה בתבנית אפייה בגודל 11 על 13 אינץ'. החלקים יחפפו מעט. זורקים פנימה כמה טריזי לימון וענפי רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מכסים את הצלחת בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים עד שהבשר מתחיל להתרחק מקצות העצמות והצלעות הן רק רכות, בערך 1 שעה. אפשר לאפות את הצלעות עד יום לפני ולשמור אותן בקירור. הביאו צלעות בקירור לטמפרטורת החדר בערך 1 שעה לפני שאתם צולים אותן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה. צולים את הצלעות, מברישים אותן בכמחצית מהרוטב שנותר, עד שהן פריכות ומחוממות, בערך 10 דקות. העבירו את הצלעות כשהם צולים, הסוכר ברוטב ברביקיו מקל עליהם לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
תנו לצלעות לנוח 5 עד 10 דקות לפני שחותכים אותן לחתיכות 1 או 2 עצמות. מכניסים את שאר הרוטב לטבילה או מברישים אותו מעל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה עד להמסת הסוכר. הרוטב ישמור במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך