קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

תירס בגריל וסלט פלפל צ'יפוטלה

תירס בגריל וסלט פלפל צ'יפוטלה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, מיץ ליים, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו 10 תירס נהדר בתוספת תירס בגריל וסלט פלפל Pasilla, סלט תירס צ'יפוטלה עם בייקון בגריל, ו סלט תירס Poblano בגריל עם ויניגרט Chipotle (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מסדרים את התירס על הגריל ומבשלים, פונה לעתים קרובות, עד התירס הוא חרוך מעט, על 12 עד 15 דקות
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את התירס מן הגריל ללוח חיתוך ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
חותכים את הגרעינים מן הקורים עם סכין חדה ולהעביר לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים וזורקים לשלב.