תירס בגריל פיקו דה גאלו
תירס בגריל פיקו דה גאלו נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בצל, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: תירס בגריל פיקו דה גאלו, סלט תירס ברחוב בגריל עם שרימפס חמאה כוסברה, פיקו דה גאלו ופרה אבוקדו, ו מרק תירס עם פיקו דה גאלו.
הוראות
מחממים מחבת גריל יבשה מעל חום בינוני גבוה. גריל הקורן, מפנה מדי פעם, עד החשיך כתמים, על 10 דקות. להפריש עד שהוא מגניב מספיק כדילהחזיק.
2 באמצעות סכין חדה, בזהירות לחתוך את הגרעינים את הידיות ולהוסיף אותם לקערה בינונית.
מערבבים עגבניות, בצל, כוסברה, מיץ ליים, וסראנו.מתבלים במלח ופלפל. כיסוי וצינה לפחות 30 דקות, עד שהטעמים מתערבבים. (סלסה יכול להיות מטורף עד 4 שעות קדימה.)
Reprinted עם אישור ממקסיקני עשה קל: מרכיבים יומיומיים, טעם יוצא דופן על ידי מרסלה Valladolid, © 2011 קלרקסון פוטר חלוקה של Random House, Inc.MARCELA VALLADOLID הוא המארח של Discovery Travel ו-Living ' s Relatos con Sabor (סיפורים עם טעם), אשר משודר בכל מדינה באמריקה הלטינית ועל Discovery Familia בארצות הברית. גדלה בטיחואנה, מקסיקו, למדה במכון הקולינרי של לוס אנג ' לס ומאוחר יותר בבית הספר לבישול ריץ-אסקופייה בפריז. עורכת מתכון לשעבר / בוחנת במגזין Bon Appétit, היא נודעה בציבור לאחר שהופיעה כמתמודדת ב-Apprentice: Martha Stewart. היא ובנה הצעיר מחלקים את הזמן בין טיחואנה לסאן דייגו.