קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

תירס ומרק סרטנים של שריל

תירס ומרק סרטנים של שריל
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק סרטנים ותירס, מרק תירס סרטנים, ו מרק תירס וסרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את הבייקון, ושמור את השומן. אפשר לבייקון להתקרר, ואז להתפורר, ולהניח בצד עם השומן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
בינתיים, חום 1 כף חמאה מבהירה בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, פלפל ירוק, סלרי ושום. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יוצקים את היין הלבן וברנדי, ולהביא לרתיחה. מתבלים עם בזיליקום, פלפל לבן, פלפל קאיין, טימין ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את התירס ותפוחי האדמה, ואז יוצקים את ציר העוף. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
בעוד המרק מתבשל, להמיס 1/2 כוס חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הקמח הפך את הצבע של חמאת בוטנים לעשות רביכה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מערבבים את הנביכה לתוך המרק, ויוצקים את השמנת הכבדה, חצי שמנת, בייקון שמורות ושומן, ושרימפס. חזור לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשל עד השרימפס כבר לא שקוף במרכז, תפוחי האדמה הם במכרז, והמרק התעבה, כ -15 דקות. מתבלים לפי הטעם עם תיבול קריאולי, ומערבבים את בשר הסרטנים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בשר סרטניםבשר סרטנים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים

מרכיבים

52 כפות חמאה מומסת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1אוראו ממולאים כפולים2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ1בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)11 כף אורגנו מיובש3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה11 כף אורגנו מיובשתיבול קריאוליתיבול קריאולי2חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס טרייםגרעיני תירס טריים2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי שמנתחצי שמנת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר סרטנים טרי, חתיכות פגז הוסרובשר סרטנים טרי, חתיכות פגז הוסרו1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ4largesתפוחי אדמה, קלופים וקוביותתפוחי אדמה, קלופים וקוביות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס קלופים וטבועים קטניםשרימפס קלופים וטבועים קטנים1חתיכות טופי הית' ברעלי טימין יבשיםעלי טימין יבשים2חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר