1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים את היין הלבן וברנדי, ולהביא לרתיחה. מתבלים עם בזיליקום, פלפל לבן, פלפל קאיין, טימין ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 ג'לפנו טרי שלם
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שדי פסיון אם )
2 קורטים ציפורן טחון
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את התירס ותפוחי האדמה, ואז יוצקים את ציר העוף. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
בעוד המרק מתבשל, להמיס 1/2 כוס חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הקמח הפך את הצבע של חמאת בוטנים לעשות רביכה, על 10 דקות.
מערבבים את הנביכה לתוך המרק, ויוצקים את השמנת הכבדה, חצי שמנת, בייקון שמורות ושומן, ושרימפס. חזור לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשל עד השרימפס כבר לא שקוף במרכז, תפוחי האדמה הם במכרז, והמרק התעבה, כ -15 דקות. מתבלים לפי הטעם עם תיבול קריאולי, ומערבבים את בשר הסרטנים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון