תירס ומרק סרטנים של שריל
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק סרטנים ותירס, מרק תירס סרטנים, ו מרק תירס וסרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
הסר את הבייקון, ושמור את השומן. אפשר לבייקון להתקרר, ואז להתפורר, ולהניח בצד עם השומן.
בינתיים, חום 1 כף חמאה מבהירה בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, פלפל ירוק, סלרי ושום. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 10 דקות.
יוצקים את היין הלבן וברנדי, ולהביא לרתיחה. מתבלים עם בזיליקום, פלפל לבן, פלפל קאיין, טימין ורוטב ווסטרשייר.
מוסיפים את התירס ותפוחי האדמה, ואז יוצקים את ציר העוף. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 10 דקות.
בעוד המרק מתבשל, להמיס 1/2 כוס חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הקמח הפך את הצבע של חמאת בוטנים לעשות רביכה, על 10 דקות.
מערבבים את הנביכה לתוך המרק, ויוצקים את השמנת הכבדה, חצי שמנת, בייקון שמורות ושומן, ושרימפס. חזור לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשל עד השרימפס כבר לא שקוף במרכז, תפוחי האדמה הם במכרז, והמרק התעבה, כ -15 דקות. מתבלים לפי הטעם עם תיבול קריאולי, ומערבבים את בשר הסרטנים כדי לשרת.