עוף מטוגן בסגנון דרומי
המתכון עוף מטוגן בסגנון דרומי יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 724 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך מלח, חצאי חזה עוף, velouté עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו עוף מטוגן בסגנון דרומי, תנור בסגנון דרומי-עוף מטוגן, ו עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף עוף ולייבש עם מגבות נייר.
מקצר מקום במחבת ברזל יצוק גדולה וחום עד 177°. קיצור נמס צריך להיות 1/2 אינץ עמוק.
בקערה רדודה, מקציפים יחד חלב חמאה וביצים. בקערה רדודה נוספת, מערבבים קמח, מלח ופלפל. לטבול חתיכות עוף בתערובת ביצה, ואז לדלות בקמח מתובל. בזהירות למקם כמחצית חתיכות עוף בקיצור חם. (הטמפרטורה של התקצור יירד כאשר אתה מוסיף את העוף; מנסה לשמור על טמפרטורה של 163°.) עוף ומטגן עד חום זהוב מכל הצדדים או עד שכל חתיכה מגיעה לטמפרטורה פנימית של160, הפיכת העוף מספר פעמים כדי למנוע כתמים שרופים. זה ייקח בערך 10 דקות עבור שדיים ללא עור 20 דקות עבור חתיכות עם עור ועצמות.
מסננים עוף מבושל על מתלה, ולאחר מכן לשמור על חם בתנור 93° תוך טיגון שאר העוף.
From The Delta Queen Cookbook by Cynthia LeJeune Nobiles, © 2012 Louisiana State University Press