תירס מתובל מעשן
גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה מעשן, מעשנים מקרוני וגבינה, ו מעשנים הופין ' ג'ון.
הוראות
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הדבש, רוטב הפלפל, השום והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה; מחממים.
הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל. צולים תירס, מכוסה, על אש בינונית למשך 10-15 דקות או עד שהתירס רך, הופך ומבוסס מדי פעם עם הרוטב שנותר.