קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

תירס מתוק וגלידת פטל שחור

תירס מתוק וגלידת פטל שחור
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1305 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו רוטב פטל, קורנפלור, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: חצוצרות שחורות ותירס מתוק ברוטב שמנת טרגון, גלידת פטל שחור, ו גלידת פטל שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פירות יער וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. המשך רותחים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מגיע 104° (5 עד 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן כוח דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים. (או להשאיר כמה זרעים שם רק כדי להוכיח שעשית את זה.) להכניס למקרר עד קר לפני השימוש.  
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
גלידת תירס מתוקה: חותכים את הגרעינים מקלח התירס, ולאחר מכן " חלב " את הקלח על ידי גירוד אותו עם החלק האחורי של הסכין שלך כדי לחלץ את הנוזל; שומרים את הגרעינים והנוזל. 
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מערבבים על 2 כפות של חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה כדי להפוך slurry חלקה. 
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לטאטא את גבינת שמנת ומלח בקערה בינונית עד חלקה. ממלאים קערה גדולה בקרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים את החלב שנותר, את השמנת, הסוכר, התירס והמיצים, וסירופ תירס בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
הסר מהחום והכריח את התערובת דרך מסננת לקערה, והשאיר את התירס" מקרים " מאחור. להחזיר את התערובת לסיר בהדרגה לטאטא את תרחיף קורנפלור. להחזיר לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב עם מרית חסינת חום, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הסר מהחום. 
9
בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-ליטר Ziploc ולהטביע את השקית האטומה באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
11
בואו לעמוד, הוספת קרח יותר לפי הצורך, עד קר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
12
יוצקים את בסיס הגלידה לתוך המיכל הקפוא ומסתובבים עד עבה וקרם. לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון, לסירוגין אותו עם שכבות של רוטב הפטל השחור וכלה בכפית של רוטב; לא לערבב. לחץ על גיליון קלף ישירות על פני השטח, ולאטום עם מכסה אטום. להקפיא בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם