קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים יבשים

תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים יבשים
תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים מיובשים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 303 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תירס צץ, דובדבנים, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו עוגת קרמל-אגוז עם דובדבנים יבשים, תירס קרמל עם בוטנים מלוחים, ו תירס קרמל עם בוטנים, פיסטוקים וקוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את הסוכר למרכז סיר עמוק מצויד מדחום ממתקים. בזהירות לשפוך את המים סביב קירות המחבת, מנסה לא להתיז סוכר על הקירות. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע פעמיים דרך מרכז הסוכר, מה שהופך את הצלב, כדי להרטיב אותו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים מבלי לערבב עד קרמל הזהב, על 10 עד 15 דקות והטמפרטורה מגיעה 320 עד 330 מעלות F. לסובב את התערובת מדי פעם אפילו את הצבע. כבה את החימום ומערבבים את החמאה ואז את הפופקורן, הבוטנים והדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
יוצקים על מחבת סחף או חמאה ולתת להתקרר כמה דקות ואז להתחיל לשבור אותו לאשכולות, עובד מהר, כך שזה לא להקשיח ואתה לא לשרוף את עצמך. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הערות: אני משתמש פופקורן יהלום שחור עם גודל קטן שלה "hulless" הקרנל. כדי לפוצץ תירס כראוי, מניחים את הגרעינים בסיר גדול עם תחתית כבדה ומכסים אותם בשמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
שים את המכסה על ומבשלים על גבוה עד שאתה שומע את הפופ הראשון. מיד להוריד אותו מהחום ולתת לו לשבת 1 דקה. ואז להחזיר אותו לחום ולסיים צצים, רועד את המחבת כל הזמן. אני לא יודע למה זה יותר טוב, אבל זה מה שאבא שלי עושה, והפופקורן שלו תמיד היה הכי טוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף