קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים יבשים

תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים יבשים
תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים מיובשים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 303 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תירס צץ, דובדבנים, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו עוגת קרמל-אגוז עם דובדבנים יבשים, תירס קרמל עם בוטנים מלוחים, ו תירס קרמל עם בוטנים, פיסטוקים וקוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את הסוכר למרכז סיר עמוק מצויד מדחום ממתקים. בזהירות לשפוך את המים סביב קירות המחבת, מנסה לא להתיז סוכר על הקירות. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע פעמיים דרך מרכז הסוכר, מה שהופך את הצלב, כדי להרטיב אותו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים מבלי לערבב עד קרמל הזהב, על 10 עד 15 דקות והטמפרטורה מגיעה 320 עד 330 מעלות F. לסובב את התערובת מדי פעם אפילו את הצבע. כבה את החימום ומערבבים את החמאה ואז את הפופקורן, הבוטנים והדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שום מולבןשום מולבן
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
יוצקים על מחבת סחף או חמאה ולתת להתקרר כמה דקות ואז להתחיל לשבור אותו לאשכולות, עובד מהר, כך שזה לא להקשיח ואתה לא לשרוף את עצמך. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הערות: אני משתמש פופקורן יהלום שחור עם גודל קטן שלה "hulless" הקרנל. כדי לפוצץ תירס כראוי, מניחים את הגרעינים בסיר גדול עם תחתית כבדה ומכסים אותם בשמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שים את המכסה על ומבשלים על גבוה עד שאתה שומע את הפופ הראשון. מיד להוריד אותו מהחום ולתת לו לשבת 1 דקה. ואז להחזיר אותו לחום ולסיים צצים, רועד את המחבת כל הזמן. אני לא יודע למה זה יותר טוב, אבל זה מה שאבא שלי עושה, והפופקורן שלו תמיד היה הכי טוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי