תירס קרמל שוקולד
תירס קרמל שוקולד דורש סביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 62 גרם חלבון, 76 גרם שומן, ובסך הכל 2902 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. 41 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כמו הר ד ' אובר יקר. מתכון זה מכלמתכונים דורשים תמצית ונילן, חמאה, סירופ תירס ושוקולד צ'יפס חלב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, וזה נהדר. מתכונים דומים: תירס קרמל שוקולד, חטיפי שוקולד תירס קרמל, ו תירס קרמל מוצק שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות (120 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית צלייה גדולה בתרסיס בישול.
מכניסים את הפופקורן לתבנית הצלייה ושומרים על חום בתנור.
בסיר כבד על אש בינונית, שלבו סוכר חום, 1 כוס חמאה ו -1 / 2 כוס סירופ תירס.
מחממים, ללא ערבוב, ל -250 עד 265 מעלות פרנהייט (121 עד 129 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת כדור נוקשה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
יוצקים סירופ על פופקורן ומערבבים לציפוי. מחזירים פופקורן לתנור.
באותו סיר שלבו שוקולד צ ' יפס עם 1/2 כוס חמאה שנותרה ו -2 כוסות סירופ תירס. מבשלים, תוך ערבוב, על אש בינונית, עד שהשוקולד נמס.
מסירים מהאש ויוצקים במהירות על פופקורן תוך ערבוב לציפוי.
מחזירים פופקורן לתנור למשך 30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים ויוצקים על יריעות מרופדות בנייר שעווה כדי להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פופקורן קרמל בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר