קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תנור איטי קל משך חזיר

תנור איטי קל משך חזיר
האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% נסו תנור איטי קל משך חזיר, חזיר ב BlogHer מזון 2013 + בישול איטי להפליא משך חזיר, ו סלסה ורדה סיר איטי קל משך חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבצל והשום בשכבה זוגית בבישול האיטי ויוצקים את המניה או המרק.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מערבבים את הסוכר, אבקת צ ' ילי, מלח נמדד, כמון, וקינמון בקערה קטנה. ללטף את החזיר יבש עם מגבות נייר. לשפשף את תערובת התבלינים על כל חזיר ומניחים את הבשר על גבי בצל ושום. מכסים ומבשלים עד חזיר הוא מזלג מכרז, על 6 עד 8 שעות על גבוה או 8 עד 10 שעות על נמוך.כבה את התנור האיטי והסר את החזיר ללוח חיתוך. הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את תערובת הבצל מהכיריים האיטיים דרך המסננת ומחזירים את המוצקים לבישול האיטי. תניח את הנוזל המתוח בצד.אם חזיר יש עצם, להסיר ולהשליך אותו. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל חתיכות גדולות של שומן. להחזיר את הבשר הגרוס לבישול האיטי, להוסיף את רוטב ברביקיו, אם שימוש, ומערבבים לשלב. אם אתה לא משתמש ברוטב ברביקיו, להשתמש בכפית כדי לרפרף ולהשליך את השומן מפני השטח של נוזל בישול מתוח, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס של הנוזל בכל פעם לבישול איטי עד חזיר הוא רק רטוב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף