קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תנור איטי קל משך חזיר

תנור איטי קל משך חזיר
האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% נסו תנור איטי קל משך חזיר, חזיר ב BlogHer מזון 2013 + בישול איטי להפליא משך חזיר, ו סלסה ורדה סיר איטי קל משך חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבצל והשום בשכבה זוגית בבישול האיטי ויוצקים את המניה או המרק.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מערבבים את הסוכר, אבקת צ ' ילי, מלח נמדד, כמון, וקינמון בקערה קטנה. ללטף את החזיר יבש עם מגבות נייר. לשפשף את תערובת התבלינים על כל חזיר ומניחים את הבשר על גבי בצל ושום. מכסים ומבשלים עד חזיר הוא מזלג מכרז, על 6 עד 8 שעות על גבוה או 8 עד 10 שעות על נמוך.כבה את התנור האיטי והסר את החזיר ללוח חיתוך. הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נייר אורזנייר אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את תערובת הבצל מהכיריים האיטיים דרך המסננת ומחזירים את המוצקים לבישול האיטי. תניח את הנוזל המתוח בצד.אם חזיר יש עצם, להסיר ולהשליך אותו. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל חתיכות גדולות של שומן. להחזיר את הבשר הגרוס לבישול האיטי, להוסיף את רוטב ברביקיו, אם שימוש, ומערבבים לשלב. אם אתה לא משתמש ברוטב ברביקיו, להשתמש בכפית כדי לרפרף ולהשליך את השומן מפני השטח של נוזל בישול מתוח, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס של הנוזל בכל פעם לבישול איטי עד חזיר הוא רק רטוב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף