תענוג לחם קינמון
תענוג לחם קינמון דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 24 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. זה עובד טוב כמו לחם. אם יש לך רסק תפוחים, תערובת פודינג וניל מיידית, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: קינמון תענוג חמאה קנבוס להפיץ, עוגיות שוקולד מקסיקניות: תענוג מתוק וקינמון-Y, ו לחם אגס תענוג.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שני 5x9 מחבתות כיכר אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הסוכר, תערובת פודינג, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וקינמון. בקערה נפרדת, מערבבים את החלב, השמן, רסק תפוחים, ביצים ווניל. מערבבים את תערובת החלב לתוך תערובת הקמח עד חלקה.
מפזרים את תחתית המחבתות עם סוכר קינמון, ומחלקים את הבלילה בין 2 המחבתות.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי.