תערובת החטיפים המתוקה של קרי
תערובת החטיפים המתוקה של קרי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד ' אובר שלך. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חמוציות, חמאה, בייגלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית די טוב של 50%. נסו חטיף מתוק לערבב, חטיף מתוק לערבב, ו חטיף מתוק לערבב עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה במחבת צלייה גדולה על אש בינונית. מערבבים סוכר חום, קינמון, ג ' ינג ' ר ואגוז מוסקט לחמאה המומסת.
מוסיפים דגני שיבולת שועל קלויים, עוגיות חיטה מגורדות, ריבועי דגני אורז, בייגלה ואגוזים; מערבבים לציפוי בתערובת החמאה.
אופים בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב כל 15 דקות, במשך שעה 1. מניחים בצד להתקרר; מעבירים לקערה גדולה.
מקפלים חתיכות שוקולד לבן וחמוציות מיובשות דרך תערובת הדגנים; מורחים על דף גדול של נייר שעווה להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
![לורנט-פריר ברוט]()
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.