אם יש לך בסביבה 3 שעות לבלות במטבח, תערובת פירות ים ים תיכונית עשויה להיות סופר פסקטריאן מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם עלי דפנה, חוטי זעפרן, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. הציון הזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תערובת פירות ים, תערובת פירות ים מאודים, ו תערובת פירות ים מאודים.
הוראות
1
משרים דיונון בחלב למשך 1 עד 5 שעות; ככל שיותר זמן כך ייטב. כאשר הדיונון סיים להשרות, מסננים וזורקים את החלב.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, הבצל, הגזר, העגבניות וקוביות השומר. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה רסק עגבניות, ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
יוצקים יין, ומגבירים את החום לגבוה. לאחר שהתערובת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את ציר העוף, הפטרוזיליה, הטרגון, הטימין, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל והזעפרן. מחזירים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל -1 1/2 כוסות, כ -15 דקות. מסננים את הנוזל, וזורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זעפרן
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים שום, ומבשלים עד ריחני, כ 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים עגבניות מיובשות ושומר; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
6
יוצקים פנימה את מרק הזעפרן המסונן והטימין הקצוץ; מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום
7
מניחים צדפות על גבי השומר, מכסים ומבשלים במשך 1 דקה. מכניסים את הצדפות והמולים לסיר, מכסים ומבשלים עד שהרכיכות מתחילות להיפתח, כ -4 דקות. מערבבים את דיונון סחוט, להתאושש, ומבשלים במשך 1 דקה, רק עד חברות דיונון.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
ספגטי מיובש בקופסה
2 עד 3 כפיות מלח ים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דיונון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
בזמן שהרכיכות מתבשלות, מתבלים את פילה בס הים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabass
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רכיכה
9
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מניחים דגים במחבת, בצד העור כלפי מטה. מכסים ומבשלים עד שהעור פריך ובשר הדג מוצק וכבר אינו שקוף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
יוצקים את תערובת השומר-פירות ים על מגש הגשה ומניחים מעל את פילה בס הים.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabass
קישואים, לא קלופים וקצוצים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס