תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוז-פיסטוק סלט אורז בר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 278 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם מיץ תפוזים, תפוזים, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו סלט עוף אורז תפוזים-בר, סלט אורז כתום-בר עם הודו מעושן, ו סלט עוף ואורז בר עם ויניגרט תפוזים-מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים אורז חום, אורז בר ומרק עוף בסיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים עד שכל המים מתאדים ואורז מבושל באופן מלא, כ 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
אורז חום
אורז בר
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום וקריר לחלוטין.
4
כאשר אורז הוא מגניב, להוסיף פרוסות תפוז, בזיליקום, בצל אדום, פיסטוקים וגרידת תפוזים; לערבב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
גרידה כתומה
אגוזי פיסטוק
בצל אדום
באזיל!
אורז
1
מערבבים את חומץ היין האדום, שמן זית, מיץ תפוזים, חרדל, דבש ומלח בקערת מתכת ומקציפים לשלב.