קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

תפוזים מקומטים בלסמיים לבנים עם מרנג בלסמי וקרמל

תפוזים מקומטים בלסמיים לבנים עם מרנג בלסמי וקרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבן בלסמי מקורר תפוזים עם בלסמי-מרנג & קרמל. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 307 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם סירופ תירס, אבקת סוכר, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תפוזים עם קרמל בלסמי ואניס, תותים בלסמי-מקורר עם בזיליקום, ו התנסות עם פירות במנות מלוחות: סלמון קלוי מייפל עם תותים מקופצים בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור התפוזים: באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך לקלף ו pith מתפוזים, ולאחר מכן לחתוך כל קטע של פירות הרחק ממברנות, חיתוך קרוב ככל שאתה יכול ממברנות. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים רבע כוס סוכר 1 כפית חומץ; מערבבים כדי להמיס סוכר, ולאחר מכן מוסיפים מקטעים כתומים ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F עם מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; מעיל קל עם תרסיס nonstick. למלא סיר בינוני עם מים 2 אינץ'; להביא מים לרתיחה. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות יחד חלבוני ביצה, רבע כוס סוכר מגורען ואת ממתקים סוכר במהירות בינונית עד בשילוב היטב, על 2 דקות. הגדר קערה מעל (אבל לא נוגע) מים רותחים, ואת תערובת לטאטא עד חם למגע ולא בכלל מגורען, על 3 דקות.Return bowl to mixer fitted with whisk and beat on medium speed until eggs are cool, thick and cream (resembling shaving cream), about 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להוסיף 3 כפיות חומץ ¼ כפית מלח; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי לשלב.באופן שווה להפיץ מרנג, בערך אינץ ' עבה, על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים, מסתובב באמצע, עד meringue הוא זהב קל, ללא כתמים לבנים גלוי, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בואו להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה על מתלה תיל. לשבור מקצפת לרסיסים גדולים. (מרנג ניתן לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות. אם הוא מאבד את מחנק, יבש בתנור 300 מעלות F, 5 עד 10 דקות.) לקרמל: בסיר בינוני כבד תחתית, לשלב ½ סוכר כוס הנותרים, סירופ תירס ומים. בעדינות לטאטא יחד תערובת כדי להבטיח סוכר הוא לח לאורך כל הדרך, להיזהר לא לקבל סוכר על הצדדים של סיר. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת היא זהובה בקצוות, 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן לטאטא בעדינות עד צורות קרמל זהוב, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר סיר מחום, מרכיב אחד בכל פעם, בזהירות להקציף חמאה, שמנת,קרם fraîche ו - ¼ כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מעבירים קרמל לקערת מתכת קטנה ומקררים באמבט קרח, או מקררים עד לקרר. (קרמל שומר, בקירור במיכל אטום לאוויר, עד 2 שבועות.) כדי לשרת: בסיר קטן, קרמל חום בעדינות רק עד חם; להסיר מן החום. מחלקים מקטעים כתומים בין 6 קערות; כף מעט מקרצף נוזל מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מקשטים עם רסיסי מרנג, טפטוף עם קרמל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי