תפוזים מקומטים בלסמיים לבנים עם מרנג בלסמי וקרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבן בלסמי מקורר תפוזים עם בלסמי-מרנג & קרמל. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 307 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם סירופ תירס, אבקת סוכר, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תפוזים עם קרמל בלסמי ואניס, תותים בלסמי-מקורר עם בזיליקום, ו התנסות עם פירות במנות מלוחות: סלמון קלוי מייפל עם תותים מקופצים בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור התפוזים: באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך לקלף ו pith מתפוזים, ולאחר מכן לחתוך כל קטע של פירות הרחק ממברנות, חיתוך קרוב ככל שאתה יכול ממברנות. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה בינונית.
מוסיפים רבע כוס סוכר 1 כפית חומץ; מערבבים כדי להמיס סוכר, ולאחר מכן מוסיפים מקטעים כתומים ומערבבים בעדינות לשלב.
מחממים תנור ל 300 מעלות F עם מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; מעיל קל עם תרסיס nonstick. למלא סיר בינוני עם מים 2 אינץ'; להביא מים לרתיחה. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות יחד חלבוני ביצה, רבע כוס סוכר מגורען ואת ממתקים סוכר במהירות בינונית עד בשילוב היטב, על 2 דקות. הגדר קערה מעל (אבל לא נוגע) מים רותחים, ואת תערובת לטאטא עד חם למגע ולא בכלל מגורען, על 3 דקות.Return bowl to mixer fitted with whisk and beat on medium speed until eggs are cool, thick and cream (resembling shaving cream), about 10 minutes.
להוסיף 3 כפיות חומץ ¼ כפית מלח; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי לשלב.באופן שווה להפיץ מרנג, בערך אינץ ' עבה, על תבנית אפייה מוכנה.
אופים, מסתובב באמצע, עד meringue הוא זהב קל, ללא כתמים לבנים גלוי, 45 עד 50 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה על מתלה תיל. לשבור מקצפת לרסיסים גדולים. (מרנג ניתן לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות. אם הוא מאבד את מחנק, יבש בתנור 300 מעלות F, 5 עד 10 דקות.) לקרמל: בסיר בינוני כבד תחתית, לשלב ½ סוכר כוס הנותרים, סירופ תירס ומים. בעדינות לטאטא יחד תערובת כדי להבטיח סוכר הוא לח לאורך כל הדרך, להיזהר לא לקבל סוכר על הצדדים של סיר. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת היא זהובה בקצוות, 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן לטאטא בעדינות עד צורות קרמל זהוב, על 1 דקה יותר.
הסר סיר מחום, מרכיב אחד בכל פעם, בזהירות להקציף חמאה, שמנת,קרם fraîche ו - ¼ כפית מלח.
מעבירים קרמל לקערת מתכת קטנה ומקררים באמבט קרח, או מקררים עד לקרר. (קרמל שומר, בקירור במיכל אטום לאוויר, עד 2 שבועות.) כדי לשרת: בסיר קטן, קרמל חום בעדינות רק עד חם; להסיר מן החום. מחלקים מקטעים כתומים בין 6 קערות; כף מעט מקרצף נוזל מעל.
מקשטים עם רסיסי מרנג, טפטוף עם קרמל ומגישים מיד.