תפוח-אגוז-ג'ינג'ר גאלט
תפוח-אגוז-ג'ינג'ר גאלט הוא טבעוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר מגובש, סוכר חום, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: גאלט דובדבן שחור ופטל עם אגוז Frangipane וג'ינג'ר, תפוח-אגוז גאלט, ו ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט.
הוראות
תנור חום עד 204°. בקערה,לזרוק תפוחים עם אגוזי מלך, זנגביל, 2 כפות סוכר, קמח וקינמון.
רול פאי סרטנים למעגל 12 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. מעיל bakingsheet עם ספריי בישול; מניחים קרום עוגה על גיליון. (It ' sok אם קרום העוגה תלוי על הצדדים.) סדר appleslices בשכבה אחת כדי ליצור מעגל על 3 סנטימטרים מedge של קרום העוגה; למלא מעגל עם פרוסות יותר. לגרד כלמכתים אגוזי מלך וג ' ינג ' ר מקערה על תפוחים.בעדינות לקפל את הקצוות של קרום העוגה על הקצה החיצוני של applefilling כדי ליצור קרום עבה. ריסוס השפה החיצונית של הקרום עםתרסיס בישול; מפזרים קרום עם הנותרים 2 כפיות סוכר.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים, 35 דקות.
חותכים ל 8 פרוסות ומגישים.
למנה (לכל פרוסה): 178 קלוריות, 8 גרם שומן, 2 גרם שומן רווי, 27 גרם פחמימות, 3 גרם סיבים, 2 גרם חלבון