קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-אגוז חמוציות פריך

תפוח-אגוז חמוציות פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוח-חמוציות אגוז פריך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 271 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תפוח-אגוז פריך, פריך תפוחים מייפל-אגוז, ו תפוח אגס אגוז פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להכין מילוי, לשלב תפוחים ואת המרכיבים הבאים 7 (תפוחים דרך קורטוב של מלח). תערובת תפוח כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
כדי להכין ציפוי, לשלב שיבולת שועל ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
4
מפזרים מעל תערובת תפוחים. מכסים בנייר כסף; אופים ב 375 במשך 40 דקות. Uncover; אופים 20 דקות נוספות או עד ציפוי הוא פריך ומיצים הם סמיך תוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה