תפוח אדמה אדום, אספרגוס וסלט ארטישוק
תפוח אדמה אדום, אספרגוס, סלט ארטישוק נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 664 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם לבבות ארטישוק, אספרגוס, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 97%. מתכונים דומים: סלט ארטישוק אספרגוס, סלט ארטישוק-אספרגוס, ו סלט ארטישוק ואספרגוס.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לקוביות בגודל ביס.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את חניתות אספרגוס, ומבשלים עד מכרז, על 3 דקות בהתאם לגודל.
מסננים ומיד לצלול לתוך מים קרים כדי להפסיק לבשל.
חותכים את חניתות האספרגוס לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים בקערה עם תפוחי האדמה. מערבבים בארטישוקים, מפרקים אותם מעט כמו שאתה שם אותם בקערה.
מערבבים את החרדל ומיץ לימון בקערה; לטאטא את השמן בהדרגה לתוך חרדל ומיץ לימון עד חלקה. מתבלים במלח, פלפל ופלפל חריף לפי הטעם.
טפטוף על הירקות; לזרוק מעיל.