קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות92
מגזין

תפוח אדמה אדום, אספרגוס וסלט ארטישוק

תפוח אדמה אדום, אספרגוס וסלט ארטישוק
תפוח אדמה אדום, אספרגוס, סלט ארטישוק נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 664 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם לבבות ארטישוק, אספרגוס, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 97%. מתכונים דומים: סלט ארטישוק אספרגוס, סלט ארטישוק-אספרגוס, ו סלט ארטישוק ואספרגוס.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לקוביות בגודל ביס.
3
העברה לקערה גדולה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את חניתות אספרגוס, ומבשלים עד מכרז, על 3 דקות בהתאם לגודל.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
6
מסננים ומיד לצלול לתוך מים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
חותכים את חניתות האספרגוס לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
8
מניחים בקערה עם תפוחי האדמה. מערבבים בארטישוקים, מפרקים אותם מעט כמו שאתה שם אותם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מערבבים את החרדל ומיץ לימון בקערה; לטאטא את השמן בהדרגה לתוך חרדל ומיץ לימון עד חלקה. מתבלים במלח, פלפל ופלפל חריף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
מיץ לימוןמיץ לימון
חרדלחרדל
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
טפטוף על הירקות; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
11
מפזרים עירית לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית