קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

תפוח אדמה כפרי

תפוח אדמה כפרי
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? תפוח אדמה כפרי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 207 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שן שום, מלח, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה כפרי, סלט תפוחי אדמה כפרי, ו מרק תפוחי אדמה כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הרעיון המרכזי הוא לטגן את החלק החיצוני ולאפות את החלק הפנימי של תפוחי האדמה כל כך גושים גדולים הם המפתח!קבל את הבצל והשום מוכן, זה קלוף וקצוץ, שום לחתיכות קטנות זעירות, הבצל לחתיכות בגודל של הציפורן שלך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן הכי חם שאפשר, שממש לפני שהוא מתחיל לעשן.בינתיים לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות גדולות, כל כך גדול שרק חתיכה אחת נכנסת לפה שלך.אבל אותם איך שמן כמה בכל פעם, להיזהר... לא להתיז!קבל מחבת ריקה עם מכסה התחמם עם חום נמוך תפוחי אדמה זהובים, הם עדיין צריכים להיות מבעבע. מבעבע הוא הקיטור עוזב את תפוחי האדמה, ואם הקיטור משאיר את שלו קשה לשמן להיכנס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שים את תפוחי האדמה במחבת מכוסה חום נמוך, פעם כל תפוחי האדמה במחבת מכוסה להוסיף את בצל שום ותבלינים, אין צורך בשמן נוסף לטגן את הבצל, תפוחי האדמה מספקים מספיק!השאירו בחום נמוך עד תפוחי האדמה רכים הבצלים שקופים.תהנו!צילום: su-lin/Flickr/Creative Commons License
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי