קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

תפוח-ג'ינג'ר צ' אטני

תפוח-ג'ינג'ר צ' אטני
תפוח-ג'ינג'ר צ' אטני דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 988 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את סוכר חום בחוזקה, חומץ סיידר, ג'ינג'ר גבישי, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו תבלין. וזה די טוב. נסו תפוח ירוק וצ'אטני ג' ינג'ר, חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני, ו לביבות עם תפוח ג'ינג'ר צ' אטני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שבע צנצנות בגודל ליטר.
2
קליפה, ליבה, וקוצצים תפוחים; אתה צריך 2 1/2 ליטרים. גזע, זרע, ופלפלים קוצצים; אתה צריך 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
תפוחתפוח
3
חותכים ומשליכים את הקליפה ואת הקרום החיצוני מלימונים. דק קוצצים לימונים, זורק זרעים; אתה צריך 1/2 כוס, כולל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
זרעיםזרעים
4
במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב תפוחים, פלפלים, לימונים, חומץ, סוכר, צימוקים, זנגביל, שום, מלח, קאיין. מדוד נפח. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת היא עבה ומופחתת על ידי 1/4, 35 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
צימוקיםצימוקים
חומץחומץ
תפוחתפוח
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
לימוןלימון
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' של headspace בכל צנצנת ועיבוד צנצנות במשך 10 דקות (ראה הערות).

ציוד