תפוח-גבינה כחולה צ'אטני
תפוח-גבינה כחולה צ'אטני נטול גלוטן, וצמחוני תבלין. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים, שאלוט, חומץ סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עלי עוגיית גבינה כחולה עם גבינת שמנת-Chutney Roulade, אגס צ'אטני ברוסקטה עם פקאן וגבינה כחולה, ו מדליונים צרובים, צ'אטני עגבניות, רוטב גבינה כחולה.
הוראות
מחממים סיר קטן מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מוסיפים את התפוח ואת 4 המרכיבים הבאים( באמצעות חומץ); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 25 דקות או עד רוב הנוזל מתאדה ותפוחים הם רכים מאוד.
הסר מהחום; מערבבים ב 3/4 טימין כפית, מלח ופלפל. מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בעדינות בגבינה כחולה.
מפזרים את הנותרים 3/4 כפית קורנית.