קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-דלעת גאלט

תפוח-דלעת גאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח דלעת גאלט. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מיץ לימון, מלח, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תפוח דלעת גאלט, גאלט דלעת מתובל, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, אגוזי פקאן, סוכר מגורען, קיצור ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה משובחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קיצורקיצור
פקאניםפקאנים
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים את הביצה ו 1 כף מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר קלף משוריין. קו גיליון אפייה מעוטר עם קלף ומעיל עם ספריי בישול. לקלף בעדינות את הסדין העליון של הקלף המכסה את הבצק, ולאחר מכן להפוך את הבצק על תבנית האפייה. לקלף את פיסת הקלף העליונה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
לטאטא את הדלעת, שמנת חמוצה, 2 כפות סוכר מגורען, חלמון הביצה, קמח, וניל, קינמון, זנגביל, ציפורן ומלח בקערה גדולה עד חלקה. מקלפים את התפוחים וחתיכה דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קינמוןקינמון
חלמון ביצהחלמון ביצה
דלעתדלעת
ונילוניל
תפוחתפוח
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להעביר לקערה נפרדת ולזרוק עם הנותרים 2 כפות סוכר מגורען ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את תערובת הדלעת על מרכז הבצק, ומשאירים גבול 2 אינץ'. מסדרים את התפוחים במעגלים קונצנטריים על גבי תערובת הדלעת. השתמש בקלף כדי להרים את קצה הבצק ולקפל מעל המילוי; קפלים לפי הצורך. מקררים לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
תפוחתפוח
מורחיםמורחים
בצקבצק
4
הגדר תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור; מחממים ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מברישים את הקרום עם הביצה המוכה ומפזרים סוכר turbinado. מנקדים את המילוי עם החמאה, ולאחר מכן להגדיר את תבנית האפייה עם גאלט ישירות על גבי גיליון אפייה חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
חמאהחמאה
קרוםקרום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
אופים עד הזהב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
לטאטא את ריבת משמש ו 1 כפית מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוציאים את הגלט מהתנור, מברישים את התפוחים בתערובת הריבה בעודם חמים ומפזרים פקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
תפוחתפוח
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
תן להתקרר מעט על תבנית האפייה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
צילום: ג ' וני מילר

מרכיבים

2תפוחים פריכים (כגון Braeburn, אימפריה או זהב טעים)תפוחים פריכים (כגון Braeburn, אימפריה או זהב טעים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ריבת משמשריבת משמש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדלעת טהורה משומרדלעת טהורה משומר1גדולביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות1גדולחלמון ביצה, בתוספת 1 ביצה מוכה עבור צחצוחחלמון ביצה, בתוספת 1 ביצה מוכה עבור צחצוח11 קילו קישואים,קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך0(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1צביטהקמצוץ של ציפורן טחוןקמצוץ של ציפורן טחון0(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן קצוצים, בתוספת יותר לזריפתאגוזי פקאן קצוצים, בתוספת יותר לזריפת1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח3(חוֹרֶף)צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק10ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכר Turbinado, עבור זליפהסוכר Turbinado, עבור זליפה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות4(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)קיצור ירקות קרקיצור ירקות קר