תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח דלעת גאלט. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מיץ לימון, מלח, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תפוח דלעת גאלט, גאלט דלעת מתובל, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, אגוזי פקאן, סוכר מגורען, קיצור ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה משובחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קיצור
פקאנים
קרום
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
מוסיפים את הביצה ו 1 כף מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
עוטף
ביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר קלף משוריין. קו גיליון אפייה מעוטר עם קלף ומעיל עם ספריי בישול. לקלף בעדינות את הסדין העליון של הקלף המכסה את הבצק, ולאחר מכן להפוך את הבצק על תבנית האפייה. לקלף את פיסת הקלף העליונה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
1
לטאטא את הדלעת, שמנת חמוצה, 2 כפות סוכר מגורען, חלמון הביצה, קמח, וניל, קינמון, זנגביל, ציפורן ומלח בקערה גדולה עד חלקה. מקלפים את התפוחים וחתיכה דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
שמנת חמוצה
קינמון
חלמון ביצה
דלעת
וניל
תפוח
ציפורן
ג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
להעביר לקערה נפרדת ולזרוק עם הנותרים 2 כפות סוכר מגורען ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים את תערובת הדלעת על מרכז הבצק, ומשאירים גבול 2 אינץ'. מסדרים את התפוחים במעגלים קונצנטריים על גבי תערובת הדלעת. השתמש בקלף כדי להרים את קצה הבצק ולקפל מעל המילוי; קפלים לפי הצורך. מקררים לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
תפוח
מורחים
בצק
4
הגדר תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור; מחממים ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
מברישים את הקרום עם הביצה המוכה ומפזרים סוכר turbinado. מנקדים את המילוי עם החמאה, ולאחר מכן להגדיר את תבנית האפייה עם גאלט ישירות על גבי גיליון אפייה חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
חמאה
קרום
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
אופים עד הזהב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
לטאטא את ריבת משמש ו 1 כפית מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מוציאים את הגלט מהתנור, מברישים את התפוחים בתערובת הריבה בעודם חמים ומפזרים פקאנים קצוצים.