תפוח ואגס פריך
תפוח ואגס פריך הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2918 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם גרידת תפוזים, מיץ לימון, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגס תפוח פריך, אגס תפוח פריך, ו תפוח ואגס פריך.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
קולפים, ליבה וחותכים את האגסים והתפוחים לגושים גדולים.
מניחים את הפירות בקערה גדולה ומוסיפים את הזסט, המיצים, הסוכר, הקמח, הקינמון ואגוז המוסקט.
יוצקים לתבנית אפייה אליפסה בגודל 9 על 12 על 2 אינץ'.
שלב את הקמח, הסוכרים, המלח, שיבולת השועל והחמאה בקערה של מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה.
מערבבים במהירות נמוכה במשך 1 דקה, עד התערובת היא מתפוררת גדולה.
מפזרים באופן שווה על הפרי, מכסים את הפרי לחלוטין.
מניחים את תבנית האפייה על תבנית אפייה ואופים במשך 50 דקות עד 1 שעה, עד שהחלק העליון חום והפרי מבעבע.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קריספ עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.