קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

תפוח ואגס פריך

תפוח ואגס פריך
תפוח ואגס פריך הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2918 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם גרידת תפוזים, מיץ לימון, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגס תפוח פריך, אגס תפוח פריך, ו תפוח ואגס פריך.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
קולפים, ליבה וחותכים את האגסים והתפוחים לגושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
מניחים את הפירות בקערה גדולה ומוסיפים את הזסט, המיצים, הסוכר, הקמח, הקינמון ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים לתבנית אפייה אליפסה בגודל 9 על 12 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1
שלב את הקמח, הסוכרים, המלח, שיבולת השועל והחמאה בקערה של מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים במהירות נמוכה במשך 1 דקה, עד התערובת היא מתפוררת גדולה.
3
מפזרים באופן שווה על הפרי, מכסים את הפרי לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
מניחים את תבנית האפייה על תבנית אפייה ואופים במשך 50 דקות עד 1 שעה, עד שהחלק העליון חום והפרי מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קריספ עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.