קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

תפוח וטורקיה מרווה

תפוח וטורקיה מרווה
אפל ומרווה טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 865 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות גשו לסופר וקנו תפוזים, אגוז מוסקט, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו המבורגרים הודו מרווה ותפוח, הודו צלוי מרווה תפוחים, ו תפוח מרווה הודו רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את טורקיה מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר תנור לבן מתחמם, על 30 עד 45 דקות. זרוק את הקרביים ואת צוואר המילואים. יש לשטוף את חלל התרנגול ולהתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם 2 כפות של שמן צמחי; העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שמן צמחישמן צמחי
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
3
שים את עלי המרווה מתחת לעור. מתבלים את החלל עם מלח ופלפל, לסחוט 1/2 של התפוז על כל הציפור ולשים את החצי השני בתוך החלל יחד עם השום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרווהמרווה
שוםשום
כתוםכתום
4
מסדרים את תרנגול ההודו במחבת צלייה גדולה וצולים עד שהעור הוא חום זהוב, כ -20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
שים את הצוואר, בצל, תפוחים בקערה ולזרוק עם הנותרים 1 כף של שמן צמחי. מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שמן צמחישמן צמחי
תפוחתפוח
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להפחית את התנור לטמפרטורה של 350 מעלות F ולהוסיף את התפוחים, בצל וצוואר טורקיה למחבת הקלייה. למרוח עם טיפות מחבת בערך כל 45 דקות. צולים את ההודו עד שהטמפרטורה הפנימית של הירך הפנימית מגיעה ל-160 מעלות F במדחום שנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
תפוחתפוח
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
הסר מהתנור ללוח חיתוך ולתת מנוחה חשופה, לפחות 30 דקות, בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
8
הסר תפוחים ואת הבצלים למגש הגשה. לגלף את ההודו ולסדר על מגש ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
9
מגישים עם הרוטב הפשוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
1
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר הוא קצף, לטאטא בקמח עד חלקה. מבשלים עד שהקמח מאבד את טעמו הגולמי והופך את צבע הבוטנים, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בוטניםבוטנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
לטאטא במרק עוף עד התערובת חלקה. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שהוא הופך לצבע שיזוף בהיר.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
בינתיים, להסיר את טורקיה מחבת צלייה ולהניח בצד לנוח. בטל את כל אבל 1 כף של טפטוף מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
שים את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני. כאשר מיצי פאן חמים, להוסיף את עלי מרווה ומטגנים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
5
הסר את עצם הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
6
הוסף התזה גדולה של מיץ תפוחים לגרד את חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מסננים את הנוזל הזה לתוך תערובת מרק עוף מעובה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
8
להקציף לשלב. מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות עד עבה וקרם, על 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מגישים עם טורקיה שלך וצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה