אפל ומרווה טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 865 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות גשו לסופר וקנו תפוזים, אגוז מוסקט, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו המבורגרים הודו מרווה ותפוח, הודו צלוי מרווה תפוחים, ו תפוח מרווה הודו רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הסר את טורקיה מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר תנור לבן מתחמם, על 30 עד 45 דקות. זרוק את הקרביים ואת צוואר המילואים. יש לשטוף את חלל התרנגול ולהתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם 2 כפות של שמן צמחי; העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
שמן צמחי
טורקיה כולה
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
תנור
3
שים את עלי המרווה מתחת לעור. מתבלים את החלל עם מלח ופלפל, לסחוט 1/2 של התפוז על כל הציפור ולשים את החצי השני בתוך החלל יחד עם השום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרווה
שום
כתום
4
מסדרים את תרנגול ההודו במחבת צלייה גדולה וצולים עד שהעור הוא חום זהוב, כ -20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
שים את הצוואר, בצל, תפוחים בקערה ולזרוק עם הנותרים 1 כף של שמן צמחי. מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
שמן צמחי
תפוח
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
להפחית את התנור לטמפרטורה של 350 מעלות F ולהוסיף את התפוחים, בצל וצוואר טורקיה למחבת הקלייה. למרוח עם טיפות מחבת בערך כל 45 דקות. צולים את ההודו עד שהטמפרטורה הפנימית של הירך הפנימית מגיעה ל-160 מעלות F במדחום שנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיה
תפוח
בצל
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מדחום מטבח
תנור
7
הסר מהתנור ללוח חיתוך ולתת מנוחה חשופה, לפחות 30 דקות, בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
8
הסר תפוחים ואת הבצלים למגש הגשה. לגלף את ההודו ולסדר על מגש ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
בצל
טורקיה כולה
9
מגישים עם הרוטב הפשוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
1
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר הוא קצף, לטאטא בקמח עד חלקה. מבשלים עד שהקמח מאבד את טעמו הגולמי והופך את צבע הבוטנים, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בוטנים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
2
לטאטא במרק עוף עד התערובת חלקה. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שהוא הופך לצבע שיזוף בהיר.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
בינתיים, להסיר את טורקיה מחבת צלייה ולהניח בצד לנוח. בטל את כל אבל 1 כף של טפטוף מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
4
שים את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני. כאשר מיצי פאן חמים, להוסיף את עלי מרווה ומטגנים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מחבת
5
הסר את עצם הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
עצם
6
הוסף התזה גדולה של מיץ תפוחים לגרד את חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מסננים את הנוזל הזה לתוך תערובת מרק עוף מעובה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מוסקט
פלפל
מלח
8
להקציף לשלב. מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות עד עבה וקרם, על 3 עד 5 דקות.