תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוח ועוגת סריג מיובש דובדבן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך חלב, קמח עוגה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוח ומיובש-עוגת סריג דובדבנים, עוגת סריג דובדבנים-תפוחים, ו הודו עם זיגוג דובדבנים עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את שני הקמחים, סוכר ומלח במעבד עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים חמאה וקיצור. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
תוסיף חלב. באמצעות הפעלה / כיבוי, לעבד עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לחלק ל 2 חתיכות, 1 מעט גדול יותר מהשני. לשטח חתיכה גדולה יותר לתוך דיסק חתיכה קטנה יותר לתוך מלבן. לעטוף כל פלסטיק; צמרמורת 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים תפוחים על תבנית אפייה גדולה; לזרוק עם 3 כפות סוכר, 2 כפות חמאה, ומיץ לימון. צולים עד תפוחים רכים, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות.