תפוח-חזה הודו רוזמרין
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. נסו חזה הודו רוזמרין, חזה הודו רוזמרין צלוי, ו רוזמרין וקורנית חזה הודו קציצות (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
מפזרים מחוץ טורקיה חלל עם מלח 1 כפית פלפל; חלל דברים עם תפוח, חצי בצל, ו 6 גבעולים רוזמרין. לשחרר את העור מן השד טורקיה מבלי לנתק אותו; להכניס הנותרים 2 גבעולי רוזמרין מרווה מתחת לעור.
מניחים הודו על מתלה במחבת צלייה.
מערבבים יחד 1 כוס מיץ תפוחים להתרכז וחמאה. צרף מחט מזרק מרינדה, ולמלא עם תערובת מיץ תפוחים לפי כיוונים. להזריק מרינדה לתוך השד טורקיה מספר פעמים.
אופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות; לכסות ולאפות 1 יותר שעה או עד רושמת מדחום בשר 17
הסירו את טורקיה מהמחבת, בהזמנת 1/2 כוס טפטוף. מגניב.
הסר בצל, תפוח ורוזמרין מחלל, ולהשליך; לעטוף טורקיה בניילון נצמד, אותם רדיד אלומיניום. תרגע 8 שעות.
להביא 2 כוסות מים, הנותרים מיץ תפוחים להתרכז, ואת מחצית הבצל לרתיחה בסיר; להרתיח 15 דקות.
יוצקים דרך מסננת רשת תיל לתוך כוס מדידה, להשליך מוצקים.
חום שמורות טפטוף בסיר כבד מעל חום בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף תערובת מיץ תפוחים, לטאטא כל הזמן. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. מערבבים הנותרים 1/2 כפית פלפל. תרגע 8 שעות.
מגישים חם עם טורקיה ורוטב אוכמניות שלם ברי, אם תרצה בכך.
הערה: טורקיה עשויה להיות עמוסה בתערובת מיץ תפוחים כל 30 דקות אם מזרק המרינדה אינו זמין.