קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

תפוח-חזה הודו רוזמרין

תפוח-חזה הודו רוזמרין
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. נסו חזה הודו רוזמרין, חזה הודו רוזמרין צלוי, ו רוזמרין וקורנית חזה הודו קציצות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מפזרים מחוץ טורקיה חלל עם מלח 1 כפית פלפל; חלל דברים עם תפוח, חצי בצל, ו 6 גבעולים רוזמרין. לשחרר את העור מן השד טורקיה מבלי לנתק אותו; להכניס הנותרים 2 גבעולי רוזמרין מרווה מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מניחים הודו על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
מערבבים יחד 1 כוס מיץ תפוחים להתרכז וחמאה. צרף מחט מזרק מרינדה, ולמלא עם תערובת מיץ תפוחים לפי כיוונים. להזריק מרינדה לתוך השד טורקיה מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
אופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות; לכסות ולאפות 1 יותר שעה או עד רושמת מדחום בשר 17
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסירו את טורקיה מהמחבת, בהזמנת 1/2 כוס טפטוף. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר בצל, תפוח ורוזמרין מחלל, ולהשליך; לעטוף טורקיה בניילון נצמד, אותם רדיד אלומיניום. תרגע 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
להביא 2 כוסות מים, הנותרים מיץ תפוחים להתרכז, ואת מחצית הבצל לרתיחה בסיר; להרתיח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
יוצקים דרך מסננת רשת תיל לתוך כוס מדידה, להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
חום שמורות טפטוף בסיר כבד מעל חום בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף תערובת מיץ תפוחים, לטאטא כל הזמן. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. מערבבים הנותרים 1/2 כפית פלפל. תרגע 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מגישים חם עם טורקיה ורוטב אוכמניות שלם ברי, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
12
הערה: טורקיה עשויה להיות עמוסה בתערובת מיץ תפוחים כל 30 דקות אם מזרק המרינדה אינו זמין.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק