קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי

תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי
תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי דורש על בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 469 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. 2647 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח ופלפל כשרים, בשר חזיר במרכז לחתוך צלי, פלפל קאיין, ושאלות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: צלי כתר ממולא חמוציות של חזיר, צלי חזיר ממולא אגס וחמוציות, ו צלי חזיר ממולא תפוחים.

הוראות

1
צונן את הצלי כדי להקל על החתך: לפני שמתחילים על חזיר, לשים את צלי חזיר במקפיא במשך 30 דקות כדי להקל על לחתוך. בעוד החזיר הוא מצמרר, אתה יכול לעשות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2
הפוך את המילוי ואת זיגוג: להביא את כל חומרי המילוי כדי להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהתפוחים רכים מאוד, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מסננים דרך מסננת בסדר רשת, שמירה על הנוזל. השתמש מרית גומי כדי ללחוץ על תערובת התפוח במסננת כדי לחלץ כמה שיותר נוזל החוצה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להחזיר את הנוזל לסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הסר מהחום, להפריש ולשמור את הנוזל הזה לשימוש כמו זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
Pulse תערובת תפוח במעבד מזון, על חמש עשרה פולסים 1 שניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
תנור עד 177° או להכין את הגריל שלך לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
פרפר צלי: אתה תהיה "פעמיים חמאה flying" צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
9
הנח את הצלי למטה, צד שמן למעלה. הכנס את הסכין לצלי 1/2 אינץ ' אופקית מתחתית הצלי, לאורך הצד הארוך של הצלי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
לעשות חתך ארוך לאורך החלק התחתון של הצלי, לעצור 1/2 אינץ ' לפני קצה הצלי. אתה עלול למצוא את זה קל יותר להתמודד על ידי מתחיל בפינת הצלי.
11
פתח את הצלי ולהמשיך לחתוך את החצי העבה של הצלי, שוב שמירה 1/2 אינץ ' מהתחתית. חזור עד הצלי הוא עובי אפילו 1/2 אינץ ' בכל רחבי כאשר הניח.
12
במידת הצורך, להלום את הצלי לעובי אפילו עם pounder בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
13
מורחים מילוי על צלי להתגלגל בחוזקה: מתבלים את החלק הפנימי של הצלי היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מורחים את המילוי על הצלי, משאיר גבול 1/2 אינץ מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
15
החל מהצד הקצר של הצלי, מגלגלים אותו בחוזקה. מאובטח עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
16
צלי בתנור: 
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מניחים צלי על מתלה במחבת צלייה, מניחים בתנור, על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
מבשלים 45 עד 60 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של הצלי הוא 130 עד 135 מעלות F.
19
מברשת עם חצי זיגוג ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
20
הסר את הצלי מהתנור או הגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
21
מניחים אותו על קרש חיתוך. אוהלו אותו בנייר כסף כדי לנוח ולשמור על חם במשך 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
22
פרוסה: פרוסה לחתיכות ברוחב 1/2 אינץ', הסרת חוט הבישול כמו שאתה חותך את הצלי.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
23
מגישים עם זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן