תפוח מטוגן חזיר
סיידר תפוחים איטי מתבשל חזיר עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. 756 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שאלוט, חומץ תפוחים תפוחים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סיידר תפוחים מבושל איטי משך חזיר, סיידר בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו סיידר, ו כתף חזיר צלויה איטית עם סיידר וגזר לבן.
הוראות
חזיר העונה עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. צרוב חזיר מכל הצדדים בשמן החם עד השחמה, כ 3 דקות לכל צד.
מעבירים חזיר לבישול איטי.
להפחית את הטמפרטורה stovetop בינוני; לבשל ומערבבים שאלוט וסלרי במחבת עד שהם מתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות.
יוצקים חומץ תפוחים תפוחים ומבשלים, מגרד את כל חתיכות משחימים, עד הנוזל הוא התאדה כמעט, 4 עד 5 דקות.
יוצקים תערובת שאלוט על כתף חזיר בבישול איטי.
מוסיפים סיידר תפוחים, שיני שום ועלי דפנה. מכסים, להגדיר סיר איטי נמוך, ומבשלים עד מזלג מכרז אבל לא מתפרק, על 6 שעות. להפוך חזיר על כל 1 עד 2 שעות.
הסר צלי חזיר לצלחת ולכסות באופן רופף עם נייר.
יוצקים נוזל שנותר מן התנור האיטי דרך מסננת רשת דקה לתוך סיר גדול; מקום על חום גבוה. להשליך עלה דפנה ומוצקים אחרים. מביאים תערובת רוטב לרתיחה, להפחית חום ומבשלים, ברפרוף שומן מלמעלה, עד מופחת 1/4 של הנפח המקורי, על 10 דקות.
הסר רוטב מחום ומערבבים חרדל דיז ' ון ופלפל קאיין. לאט לאט להקציף חמאה קרה עד incorporated.
מפזרים עשבי תיבול טריים העונה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
חותכים חזיר לתוך 1/4-פרוסות עבות ומגישים עם רוטב שפכו מעל.