תפוח מסוכר טופי
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. לך לחנות ותביא מים, סירופ תירס, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוחי טופי, חמאת בוטנים וקליפת סוכריות טופי, ו קנדי קיין פופ רוק פקאן טופי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחים יבשים; להסיר גבעולים. הכנס מקלות עץ לקצה הגבעול של כל תפוח; להפריש.
מערבבים סוכר ושאר החומרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לכסות ולבשל 3 דקות. לחשוף ולהמשיך לבשל, ללא ערבוב, עד התערובת מגיעה 280 (כ 8 דקות).
הסר מהחום. לטבול תפוחים במהירות בתערובת סוכר; לאפשר עודף לטפטף.
מניחים תפוחים, מקל הצדדים למעלה, על מחבת מוכן; מגניב לחלוטין.