תפוח-פקאן-תפוחי אדמה מתוקים ממולאים
תפוח-פקאן-ממולא בטטות נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לכם תפוח יופי רומא, תפוחי אדמה מתוקים, צימוקים זהוביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תפוח ופקאן ממולאים בטטות, תפוח בייקון ממולא בטטות, ו תפוח ובייקון ממולאים בטטות.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
אופים ב 425 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מכרז.
אגוזים חמים במחבת nonstick מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 7 דקות או עד קלוי.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תפוח וצימוקים; מטגנים 2 עד 3 דקות או עד שתפוח רך. מערבבים בסוכר חום, קינמון ואגוז מוסקט.
חותכים תפוחי אדמה חצי לאורכו; סקופ עיסת לתוך קערה גדולה, משאיר פגזים שלמים.
מוסיפים תערובת תפוחים לעיסה בקערה; מערבבים עד מעורבב. תערובת כפית לקונכיות.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד מחומם היטב. למעלה עם אגוזים.