קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח פריך עם קרם בורבון

תפוח פריך עם קרם בורבון
תפוח פריך עם קרם בורבון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 576 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פקאן, קמח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די גרוע. נסו בורבון אפל קליפים עם קרם בורבון, תפוח פריך עם קרם בורבון, ו גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
1
חמאה תבשיל 9 על ידי 13 אינץ ' תבשיל. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המילוי יחד וזורקים למעייל את כל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים בתבנית אפייה מוכנה.
1
במעבד מזון לשלב את הקמח, סוכר חום, קינמון ומלח בקערה גדולה. דופק להתמזג. דופק בחמאה עד שהתערובת יוצרת גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף את הפקאן ואת הדופק 1 או 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים מעל מילוי.
4
אופים פריך במשך 45 עד 50 דקות. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
1
קערה בגודל בינוני, להכות את הקרם עד שהוא מתחיל להתעבות. בעוד להכות, להוסיף את הסוכר ואת בורבון להכות עד פסגות רכות טופס. מנה מעל מנות של תפוח פריך.
מרכיבים שתצטרך