קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח קינמון פריך

תפוח קינמון פריך
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תפוח קינמון פריך, עוגת קינמון-תפוח עץ, ו תפוח קינמון פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מסדרים תפוחים בתבנית אפייה מרובעת ungreased, 8x8x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מערבבים יחד את שאר החומרים למעט גלידה עד מתפורר; מפזרים על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
אופים 35 עד 45 דקות או עד תפוחים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מגישים חם עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת