קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח שיבולת שועל פריך

תפוח שיבולת שועל פריך
שיבולת שועל תפוח פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 501 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, סוכר חום, שיבולת שועל התגלגלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שיבולת שועל פריכת תפוחים, תפוח שיבולת שועל פריך, ו שיבולת שועל במקרר תפוח פריך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת מרובעת 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, לשלב סוכר חום, שיבולת שועל, קמח וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים עד מתפורר.
4
מניחים חצי תערובת פירור במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מורחים את התפוחים באופן שווה על תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מורחיםמורחים
6
מפזרים סוכר וקינמון העליון עם תערובת הפירורים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור