תפוח שיבולת שועל פריך
שיבולת שועל תפוח פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 501 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, סוכר חום, שיבולת שועל התגלגלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שיבולת שועל פריכת תפוחים, תפוח שיבולת שועל פריך, ו שיבולת שועל במקרר תפוח פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת מרובעת 8 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב סוכר חום, שיבולת שועל, קמח וחמאה.
מניחים חצי תערובת פירור במחבת.
מורחים את התפוחים באופן שווה על תערובת פירור.
מפזרים סוכר וקינמון העליון עם תערובת הפירורים הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד חום זהוב.