תפוחי אדמה Fingerling מטוגנים עם פפריקה מעושנת
תפוחי אדמה Fingerling מטוגנים עם פפריקה מעושנת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 152 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך פלפל קאיין, זעפרן, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 54% וזה די טוב. נסו סלמון מעושן ותפוחי אדמה אצבעונים, בייקון מטוגן עם פנקייק פפריקה מעושן, ו בקלה שחור מטובל עם תפוחי אדמה אצבעוניים וקונפי שום (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים ותפוחי האדמה וזורקים למעיל. מערבבים את מרק הירקות, מוסיפים מלח לפי הטעם, ומכסים. מבשלים נמוך במשך כ 25 - 30 דקות, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
הסר את הכיסוי ולהגדיל את החום. לבשל, ערבוב קבוע, עד מרק מבושל עד רוטב עבה.
מוסיפים את האורגנו וזורקים את תפוחי האדמה למעייל ברוטב. תהנו!