תפוחי אדמה Fingerling עם Pancetta ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חשיש תפוחי אדמה פינגרלינג עם Pancetan ובצל. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 407 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, pancetta, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: תפוחי אדמה Fingerling-כרישה חשיש עם Chard שוויצרי וביצים, תפוחי אדמה Fingerling-כרישה חשיש עם ירוק לפת וביצים, ו מרק גזר לבן כרובית תפוחי אדמה עם חשיש תפוחי אדמה Pancetta.
הוראות
בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות; לנקז.
תן לתפוחי האדמה להתקרר מעט, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
במחבת ברזל יצוק בינוני, לבשל את pancetta על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות.
תעביר את הפנצ ' טה לצלחת. ממיסים את החמאה במחבת.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים מדי פעם, עד זהב פריך, על 7 דקות.
מוסיפים את הבצל ואת pancetta, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 5 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.