תפוחי אדמה אדומים לימון
אם אתה רוצה להוסיף לרפרטואר שלך עוד מתכונים ידידותיים ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-fodmap, תפוחי אדמה אדומים לימון עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 39 סנט למנה, תקבלו תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, תפוחי אדמה, מים ומלח ופלפל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה אדומים לימון, תפוחי אדמה אדומים צלויים בלימון ותפוחי אדמה אדומים לימון-חמאה.
הוראות
חותכים רצועת קליפה מסביב לאמצע כל תפוח אדמה.
מניחים תפוחי אדמה ומים בתוך 3-Qt. בישול איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד לריכוך (לא לבשל יתר על המידה); לנקז.
מערבבים בקערה קטנה את החמאה, הפטרוזיליה, מיץ הלימון והעירית.
יוצקים על תפוחי האדמה ומערבבים לציפוי. מתבלים במלח ופלפל.