תפוחי אדמה אפויים ומרק בייקון
תפוחי אדמה אפויים ומרק בייקון נטול גלוטן, ומספק כ 144 מנות. מנה אחת מכילה 15 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מרק ידידותי תקציב מאוד. אם יש לך פלפל, אפיית תפוחי אדמה, עלה דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בייקון ומרק תפוחי אדמה אפוי, מרק תפוחי אדמה אפוי עם בייקון, ו תפוחי אדמה אפויים ומרק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב במקצת. מחית תפוחי אדמה חלקית, כולל עורות, עם מחית תפוחי אדמה; להפריש.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים בצל לטפטופי בייקון במחבת; דקות מטוגנות.
להוסיף מלח, שום, עלה דפנה; לטגן 2 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, חלב, פלפל ומרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. להשליך עלה דפנה. מערבבים פטרוזיליה, אם תרצה. מנות אישיות העליון עם בייקון, בצל ירוק, וגבינה.