תפוחי אדמה אפויים ממולאים בברוקולי וגבינה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה אפויים ממולאים בברוקולי וגבינה יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמנת, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי ותפוחי אדמה אפויים ממולאים בגבינה, ברוקולי-ביצה ממולאת תפוחי אדמה אפויים, ו עוף וברוקולי ממולאים פעמיים תפוחי אדמה אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לשפשף תפוחי אדמה עם 1 כף. נפט, פירס עם סכין.
אופים עד למכרז, 1 שעה ו 30 דקות. קיטור ברוקולי עד במכרז, 5 דקות.
ניקוז; לשטוף. יבש טפיחה וקוצצים בערך.
במחבת מעל חום נמוך, כף 1 חמה. שמן. בצל מטוגן עד רך, 10 דקות.
תן לתפוחי אדמה לנוח עד שיהיה מספיק קר לטפל בהם. הגדר תנור 177°.
חותכים העליון 1/4 אינץ ' את תפוחי אדמה. לגרוף את הבשר.
מערבבים עם החומרים הנותרים. ממלאים קליפות תפוחי אדמה בתערובת; אופים 30 דקות.