קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות53
מגזין

תפוחי אדמה אפויים ממולאים בברוקולי וגבינה

תפוחי אדמה אפויים ממולאים בברוקולי וגבינה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה אפויים ממולאים בברוקולי וגבינה יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמנת, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי ותפוחי אדמה אפויים ממולאים בגבינה, ברוקולי-ביצה ממולאת תפוחי אדמה אפויים, ו עוף וברוקולי ממולאים פעמיים תפוחי אדמה אפויים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. לשפשף תפוחי אדמה עם 1 כף. נפט, פירס עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים עד למכרז, 1 שעה ו 30 דקות. קיטור ברוקולי עד במכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
ניקוז; לשטוף. יבש טפיחה וקוצצים בערך.
4
במחבת מעל חום נמוך, כף 1 חמה. שמן. בצל מטוגן עד רך, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף שום; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
הסר מהחום.
7
תן לתפוחי אדמה לנוח עד שיהיה מספיק קר לטפל בהם. הגדר תנור 177°.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
חותכים העליון 1/4 אינץ ' את תפוחי אדמה. לגרוף את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
9
בשר תפו " א מחית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10
מערבבים עם החומרים הנותרים. ממלאים קליפות תפוחי אדמה בתערובת; אופים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות