תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוח אדמה אפוי פעמיים נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 321 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, בצל ירוק, חסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די טוב. נסו סלט בלט, סלט בלט, ו בטטות אפויות בציפוי נקניקיית תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400*. לשפשף תפוחי אדמה; פירס כמה פעמים עם מזלג.
מניחים על צלחת בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, על 12-15 דקות גבוהות או עד שהם רכים, הופכים פעם אחת.
כשהוא קריר מספיק לטיפול, חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לשניים. גורפים עיסה ומשאירים 1/4 אינץ'.- פגזים עבים. בקערה קטנה, מחית עיסת עם מיונז, הוספת גבינה, בייקון, עגבניות, בצל ירוק, מלח ופלפל.
כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 12-15 דקות או עד לחימום.