תפוחי אדמה אפויים פעמיים יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 137 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, בזיליקום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תפוחי אדמה אפויים פעמיים, תפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה אפויים.
הוראות
1
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
אופים בחום של 375 למשך 1 שעה או עד שהם רכים. מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם. מוציאים את העיסה ומשאירים קליפות דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(מומלץ: רוטב A1)
4
בקערה גדולה מועכים עיסה עם גבינת שמנת, עירית, מלח, בזיליקום וקאיין.