תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 137 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, בזיליקום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תפוחי אדמה אפויים פעמיים, תפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה אפויים.
הוראות
אופים בחום של 375 למשך 1 שעה או עד שהם רכים. מגניב במשך 10 דקות.
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם. מוציאים את העיסה ומשאירים קליפות דקות.
בקערה גדולה מועכים עיסה עם גבינת שמנת, עירית, מלח, בזיליקום וקאיין.
מוסיפים חלב 1-1 / 2 כפיות חמאה; מחית. כף לקליפות תפוחי אדמה.
מזלפים את יתרת החמאה; מפזרים אבקת שום ופפריקה.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים 15-20 דקות או עד לחימום.