תפוחי אדמה אפויים פעמיים על ידי דייזי ברנד
פעמיים תפוחי אדמה אפויים על ידי דייזי המותג נטול גלוטן, תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 476 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם חלב, כבד מלח, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם כפית ציון 50%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון טבילה דייזי, עוגת הפירות של דייזי, ו עוגת דייזי.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות. שוטפים ומייבשים היטב את תפוחי האדמה. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר אלומיניום ואופים 30 דקות.
מוציאים מהתנור. תוקעים חורים בתפוחי האדמה ומחזירים לתנור לעוד 30 דקות או עד שנוקבים בקלות בעזרת מזלג.
בינתיים מטגנים ומפוררים את הבייקון. קוצצים את הבצל הירוק.
מוציאים את תפוחי האדמה ומצננים 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות. פורסים את 1/3 העליון של כל תפוח אדמה לאורכו. מחזיקים כל תפוח אדמה במגבת נקייה, חלולים את קליפות תפוחי האדמה בעזרת כף ומשאירים כ-1/4 אינץ ' מתפוח האדמה מבפנים כדי למנוע את התפרקותו במהלך האפייה. בקערה גדולה שלבו פנים תפוחי אדמה, חמאה, שמנת חמוצה, 1/2 כוס גבינת הצ ' דר, שמנת כבדה, חלב, מלח ופלפל. מועכים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה בייקון ובצל ירוק.
ממלאים כל קליפת תפוחי אדמה בתערובת הפירה. למעלה עם 2 כוסות הנותרים של גבינת צ ' דר.
מפזרים כל אחד עם אבקת צ ' ילי לפי הצורך.
אופים 15 דקות או עד שהגבינה נמסה. למעלה עם בובות נוספות של שמנת חמוצה, אם תרצה, ומגישים מיד.