תפוחי אדמה בגריל
ניתן להכין את המתכון לתפוחי אדמה בגריל תוך 40 דקות בערך . תמורת 30 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 160 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אם יש לכם שמן זית, בזיליקום, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו ודיאטה שלמה 30 . עם ציון של 65% , המנה הזו די טובה. תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , תפוחי אדמה ברבנט אפויים וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
להוסיף תפוחי אדמה; לזרוק למעיל. כף על גבי עובי כפול משומן של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ' ריבוע).
מקפלים נייר כסף סביב תערובת תפוחי האדמה ואוטמים היטב. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 30-35 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים, הופכים פעם אחת. פתח את נייר הכסף בזהירות כדי לאפשר לאדים לצאת.