תפוחי אדמה בגריל יוקון זהב עם רוזמרין-לימון-שום ויניגרט
תפוחי אדמה בגריל יוקון זהב עם רוזמרין-לימון-שום ויניגרט עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 523 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו פלפל, שום קלוי, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מחית זהב יוקון עם רוזמרין ושום, מחית שום רוזמרין זהב יוקון, ו תפוחי אדמה פריכים יוקון עם שום ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים, מוסיפים 2 כפות מלח ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, אבל עדיין המשרד, 12 עד 15 דקות.
מסננים, לתת מגניב ואז לחתוך כל תפוח אדמה לתוך סיבובים ופריזים. תפוחי אדמה יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש בקירור לחתוך ממש לפני צלייה.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לשלב את ההתלהבות, מיץ, שום, חרדל, רוזמרין ומלח ופלפל בבלנדר תערובת עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן זית כתית מעולה להתמזג עד emulsified. יכול להיעשות 1 יום מראש ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מברישים את תפוחי האדמה משני הצדדים עם שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, לחתוך בצד למטה ומבשלים עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות. הפוך את תפוחי האדמה, ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, על 5 דקות יותר.
הסר את תפוחי האדמה לחתוך כל חצי חצי לאורכו ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
להעביר מגש ומיד לטפטף עם ויניגרט לזרוק לשלב.