תפוחי אדמה בגריל עם בשר סרטנים-רוטב בצל ירוק
תפוחי אדמה בגריל עם רוטב בצל ירוק בשר סרטנים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל ירוק, אבקת קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: תפוחי אדמה בגריל עם רוטב אלה ירוק, רוטב בצל ירוק, ו סלט פסטה עם בצל ירוק רוטב.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים על ידי 2 אינץ ' ומוסיפים 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד סכין מוכנס לתוך מרכז תפוחי האדמה פוגש שום התנגדות, על 15 דקות.
מקציפים יחד את החומץ, המיונז והחרדל בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified. מקפלים את הסרטן, חצי הבצל הירוק והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים גריל לגובה בינוני.
פורסים את תפוחי האדמה לחצי לאורכו, מברישים את הבשר בשמן קנולה ומתבלים במלח, פלפל וקיין קטן.
שים את תפוחי האדמה על הגריל, בשר בצד למטה, וגריל עד חום זהוב, על 5 דקות.
הסר את תפוחי האדמה על מגש. לשבור את הבשר קצת עם מזלג. מיד כפית את הרוטב על תפוחי האדמה ומקשטים עם הבצלים הירוקים הנותרים.