תפוחי אדמה בודדים-בייקון פריטטות
פרטטות תפוחי אדמה פרט-בייקון נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 201 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח, גבינה שוויצרית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פרטטות בייקון ברוקולי פרטטות, קישואים בודדים ופריטטות תפוחי אדמה, ו כרוב ניצנים אישי & פריטטות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ומבשלים 25 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה לקוביות 1/2 אינץ'.
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
הסר מהחום. מערבבים תפוחי אדמה, גבינה ובייקון.
מערבבים תחליפי ביצה, מלח ופלפל שחור. תערובת ירקות כפית באופן שווה לתוך 12 כוסות מאפין או 6 אונקיות ramekins מצופה ספריי בישול.
יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על תערובת ירקות.
אופים ב 375 במשך 18 דקות או עד סט.
הסר מכוסות מאפין, וקריר מעט.