תפוחי אדמה בחמאת בייקון
תפוחי אדמה בחמאת בייקון עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. אם יש לכם שיכר בעל גוף בינוני, פלפל, תפוחי אדמה אדומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בייקון בורבון קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם חמאה חומה ומרווה פריכה, חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה אדומים עם בייקון וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא בירה לרתיחה ב 5-כדי 6-qt. סיר שיכול להחזיק סל קיטור בנוחות. בינתיים, לחתוך תפוחי אדמה לחתיכות בגודל ביס ולשים אותם בסל ספינת קיטור. כאשר בירה רותח, לשים סל steamer של תפוחי אדמה בסיר, לכסות, להפחית את החום נמוך, קיטור עד תפוחי אדמה הם מכרז כאשר הם פירסינג עם מזלג, על 15 דקות.
בינתיים, לבשל בייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך.
לנקז בייקון על מגבות נייר, לקצוץ, ולהניח בצד.
יוצקים שומן במחבת, אבל לא לנגב או לשטוף. להחזיר מחבת לחום בינוני ולהוסיף חמאה ובצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום, על 10 דקות.
בינתיים, לשים תפוחי אדמה בצלחת הגשה, הזמנת בירה בתחתית הסיר.
מוסיפים 3/4 כוס בירה ובייקון שמורות לבצל, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
יוצקים תערובת בייקון על תפוחי אדמה, מוסיפים פלפל, ומערבבים בעדינות למעיל.