תפוחי אדמה בייקון אפויים פעמיים
אם יש לכם בייקון, מלח, עירית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 45%. נסו תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם בייקון, בייקון פעמיים אפוי תפוחי אדמה, ו בייקון ותפוחי אדמה אפויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
אופים את תפוחי האדמה ב 375 מופרדים במשך שעה 1 או עד שהם רכים. מגניב.
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. לגרוף את עיסת, משאיר קליפה דקה. בקערה מועכים את העיסה בחמאה. מערבבים חלב, בייקון, 1 כוס גבינה, עירית, מלח ופלפל. כף לתוך קליפות תפוחי האדמה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה לא משומן. אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 25-30 דקות או עד שהם מחוממים.
אופים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.